Óz A Csodák Csodája Teljes Mese Magyarul, Óz, A Csodák Csodája - Indavideo.Hu

mozaik-info-hu-tanári-segédlet-megoldások

Reklámmentes videókhoz telepítsd ezt a bővítményt: Letöltés Óz, a csodák csodája (1939) The Wizard of Oz Online Film, teljes film Gyártási év: IMDB pontszám: 8. 0 IMDB Wikipedia Kritika Youtube Eredeti cím: The Wizard of Oz A film hossza: 1h 42min Megjelenés dátuma: 21 March 1940 (Hungary) Rendező: A film leírása: Az Óz, a csodák csodája (The Wizard of Oz) című film L. Frank Baum népszerű meseregényének filmváltozata. (Az eredeti mű magyarul azonos és Óz, a Nagy Varázsló címmel is megjelent, eltérő fordításban. ) A film 1939-ben készült, Judy Garland, Ray Bolger, Bert Larh és Jack Haley főszereplésével. Victor Fleming alkotása az Óz-könyv legsikeresebb filmváltozata. A két Oscar-díjjal jutalmazott film világhírűvé tette az akkor még csak 17 éves Judy Garlandot. A film sok mindenben eltér a könyvtől, sok benne az újítás Dorothyt egy forgószél Óz birodalmába repíti, ahol Glinda, a Jó Boszorkány adja tudtára, hogy elpusztította a Gonosz Keleti Boszorkányt. Dorothy a Jó Boszorkánytól megkapja a Gonosz Boszorkány Piros Cipellőjét, ám a Nyugati Boszorkány (A Keleti Boszorkány húga) megharagszik a lányra, s meg akarja szerezni tőle a varázscipőket.

Oz, a nagy varázsló - Teljes Mese - YouTube

Töltsd fel az egyik videómegosztóra a videódat(filmet) és linkeld be! Link beküld (Ha email címed írod be a hiba szó helyett, akkor kapsz róla értesítést a javításáról) (Az email mellé kérjük írja oda melyik linkkel van baja, mert mostanában sok hibás link bejegyzés érkezett, és leellenőrizve nem találtunk hibát!!! ) Nem látod a play gombot? A videó lejátszásához tiltsd le a követés elleni védelmet!!! Hozzászólások: Nincs hozzászólás ehez a filmhez, legyél te az első! Jogsértés bejelentése ÚJ Film adatlap feltöltés | Film kérés | Kapcsolat | Súgó és ászf. Az oldal nem használ sütiket(cookie) azonosításra és adatok tárolására! Kivéve a partneroldalak. A partneroldalak irányelveiről a weboldalukon elhelyezett információs blokkban olvashatnak(google, openload stb... )! Az oldalon megjelenített tartalomért az oldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget! Az oldalon más szervereken található audio és videótartalom van beágyazva! A más szervereken található lejátszó beágyazó kód kimásolásával, és beillesztésével az oldalba!

Óz a csodák csodaja teljes mese magyarul

óz a csodák csodaja teljes mese magyarul

1 resz

Oz, a nagy varázsló - Teljes Mese - YouTube

MAGYAR DALSZÖVEG VAN HOZZÁ - Kansason félelmetes erejű tornádó söpör végig. A kis Dorothy nem tud elmenekülni, balesetet szenved. Ájult állapotban kis kutyájával, Totóval csodálatos helyre, Óz birodalmába kerül. Útja során barátokat szerez az Oroszlán, a Madárijesztő és a Bádogember személyében, ám egy kegyetlen ellenséggel, a Boszorkánnyal is szembe kerül. Noha itt minden színes és szép, Dorothy legfőbb vágya mégis az, hogy visszajusson az ő fekete-fehér, mégis úgy szeretett otthonába.

Szineszekkel

  1. Óz a csodák csodaja teljes mese magyarul
  2. Koronavírus tesztnek vetik alá a TV2 Nicsak, ki vagyok? műsorának stábját
  3. Óz, a csodák csodája - indavideo.hu
  4. Óz, a csodák csodája (FULL, bámulatos, csodás, nagy - Videa
  5. Óz a csodák csodája teljes mese magyarul videa teljes
  6. Óz a csodák csodája teljes mese magyarul videa

Ha jogdíjas tartalmat talál, akkor kérem jelezze, hogy azt el tudjuk távolítani az oldalról! Bővebben erről a súgó-ban olvashat! © Online Filmek

Online

óz a csodák csodája teljes mese magyarul online filmek

A Sárgaköves Úton Dorothy elindul Smaragdvárosba, hogy Óz, a nagy varázsló hazarepítse a fekete-fehér Kansasba. Útközben találkozik a Madárijesztővel, a Bádogemberrel és a Gyáva Oroszlánnal, akiknek ész, szív és bátorság kell. Ők is Dorothyval mennek. Útközben a Nyugati Boszorkány elrabolja a lányt, de ő a barátai segítségével legyőzi a gonosz boszorkányt, aki elolvad. A nagy Ózról pedig kiderül, hogy csak egy közönséges szélhámos, de Glinda segítségével mindenki megkapja, amit akar, Dorothy pedig végre hazajut, azaz felébred. Dorothy Gale is swept away from a farm in Kansas to a magical land of Oz in a tornado and embarks on a quest with her new friends to see the Wizard who can help her return home to Kansas and help her friends as well. Beküldő: Gyulagyerek Értékelések: 82 98 Nézettség: 2077 Utolsó módosítás dátuma: 2020-12-29 19:23:11 A kedvencekhez adom Egyéb info: Szinkronos 3D letöltés Online megnézem Letöltés: Letöltöm a -ról Letöltés link Letöltöm innen: 3D letöltés Letöltöm innen: Torrent letöltés Torrent keresése a neten Még nincs egyéb beküldött link, legyél te az első!

óz a csodák csodája teljes mese magyarul videa teljes
  1. Alpesi őrjárat 4 évad 19 rész indavideo
Wednesday, 15-Dec-21 23:01:16 UTC