2000 Es Évek Mese Sorozatai

budapest-és-prága-közötti-távolság

Legutóbbi cikkünkben már megosztottunk veletek néhány mesét, amely nagy kedvenc volt egy-két évtizede. A sorozatunk most folytatódik és további rajzfilmeket hoztunk el nektek, amelyek reméljük tudtok egy kicsit nosztalgiázni. Mi is azt tesszük. Tom és Jerry A kettejük története már az 1940-es években elkezdődött, de a vászonra a '90-es évektől aratott nagy sikert. Főszereplői Tom a macska és Jerry az egér az ősi ellentétek miatt folyton-folyvást hadakoznak. Tom célja, hogy elkapja az egeret, de legtöbbször pórul jár, ezek pedig vicces, humoros jelenetekkel fűszerezik a rajzfilmet. Akad olyan is, hogy a két ellenség a közös cél érdekében jóban lesz egymással. Blinky Bill kalandjai Blinky egy koala gyerek, akinek számtalan barátja van és aki szeret csintalankodni. A városban is megnehezíti a lakók életét és rengeteg kalandba keveredik. Amellett, hogy Blinky Bill gyakran rosszalkodik, jó és bátor tetteket visz véghez, hogy segítse a társait és a várost. Fixi, Foxi és barátaik A 2000-es évek elején futó Fixi, Foxi és barátaik egy képregénysorozat alapján készült.

Teljes

Magyar

2000 es évek mese sorozatai film magyarul

Kategória:Amerikai rajzfilmsorozatok – Wikipédia

  • Attack on titan 3 évad 9 resa.com
  • 2000 es évek mese sorozatai teljes
  • Vásárlás: Honda Lökhárító - Árak összehasonlítása, Honda Lökhárító boltok, olcsó ár, akciós Honda Lökhárítók #2
  • ᐅ Nyitva tartások Dr. Száraz Katalin fül-orr-gégész | Baross Gábor utca 4., 2170 Aszód
  • 2000 es évek mese sorozatai magyarul
  • 2000 es évek mese sorozatai teljes film
  • 2000 es évek mese sorozatai 6
  • 2000 es évek mese sorozatai 2018
  • Neoton família egy kis nyugalmat
  • 2000 es évek mese sorozatai online
  • Szombat reggeli rajzfilm – Wikipédia
  • Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix) - LOGOUT.hu blogbejegyzés

Teljes film

A két róka testvér közül Foxi megfontolt és igyekszik menteni Fixit a bajoktól, csínyektől. Ketten igyekeznek bátran viselkedni, segíteni a barátaiknak és a városnak. Szeretik a kalandokat és gyakran kerülnek veszélyes helyzetbe. Segítségükre van Lupó, Knox professzor. A rajzfilmben feltűnik egy másik család is, a Pepperncornék, akiknek három gyerekük van és egy Makiki nevű háziállatuk. Scooby Doo A beszélő kutya bizonyára nem ismeretlen senkinek, hiszen a rajzfilmen túl, több részes moziban is láthatjuk. A Rejtély Rt. név szerint Fred, Vilma, Diána és Bozont mindig valamiféle különös eseménnyel kerülnek szembe. Szellemek, szörnyek vagy más különféle természetfeletti lények tartják rettegésben az adott helyet és az embereket. Miután a csapat nyomozásba kezd, kiderül, hogy talán a szörnyek nem is azok, amiknek látszanak, hanem álruhába bújt gazemberek. Flúgos futam Az amerikai rajzfilmsorozat már a '60-as évek végén hódító útjára indult, de 2001-ben ismét leporolták a mesét és bemutatták újra hazánkban is.

Sok embernek biztos szép emlékeket fog felidézni. Mikor még pc-n játszottam, én a játék hang effektjei helyet, tv-t bömböltettem a gép mellett, mert szerettem ha játék közben szól a doboz. Olyan csatornák mentek nekem mint a Nickelodeon, Fox Kids, Jetix, Fox Kids, Cartoon Network, valamint igazi régi gyöngyszemeket is kínálok, melyek régen mentek a mai reklámmal fetúrbózott adón (RTL Klub). Mai napig hódolok ennek a hobbimnak, hogy gépezés közben szól a tv, mert egyszerűen jobban esik, úgy pötyögni. Tanultam a játék listából, ezért a videókat csak linkelem, nem pedig beágyazom a fagyások elkerülése végett. Legtöbb esetben magyar főcímdalt linkeltem be, de sok helyen nem találtam, így idegen nyelvű lesz, vagy éppen egy teljes rész, olvassátok szeretettel, és ha nektek is volt kedvenc meséitek, akkor azokat kommentben szívesen olvasom. Van közöttük 1-2 Anime is, de abba a korszakba nekem ezek még csak mesének számítottak, remélem ezt a ballépésemet elnézitek. Ennyi kikacsintás és felvezetés után jöjjön is a lista.

  1. Grace klinika 14 évad 1 rész online ad 1 resz online filmek magyarul
  2. Fáy utca 72 új építésű
Thursday, 16-Dec-21 13:33:09 UTC