235 55 R17 Téli Gumi Teszt

műszaki-adás-vétel-és-zálog
  1. 205 55 r16
  2. Az ADAC 2020-AS téli gumi tesztje: 235/55 R17
  3. GTÜ Téligumi-teszt: nem okoztak csalódást az abroncsok – Autó-Motor
  4. 235 55 r17 téli gumi test.com
  5. Nokian

Gépjármű kategória Személygépkocsi Típus Téli gumi Szélesség 235 Magasság 55 Átmérő R17 Súlyindex 103 (875 kg) Sebesség index H (210 km/h) Üzemanyag-takarékossági osztály C Fékút nedves úton C Gördülési zaj 72 dB Defekttűrő gumi Nem Megerősített gumi Igen Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! A legjobb gumi hóban és száraz uton. Az új Nokian WR D3 téli gumiabroncs "nagyon ajánlott" a téli gumiabroncs 2011 tesztnél. A Nokian a legjobb a havon, és száraz utakon. Egyértelműen nyeri a járművezető vizsgákat a havon. " Jelenleg a legjobb téli tulajdonságoü a versenytársaihoz képest, jó vezető viselkedésü száraz uton", az ítéletet az "auto motor und sport" dicséri. Megjelenítése kiváló eredményeket, egyértelműen nyeri a hó teszteket: 100 pont a lehetséges pontszám 100 az "auto motor und sport", 142 a lehetséges pontszám 150 a "Auto Zeitung". "A havas utakon az új WR D3 előtt mindenki más. Még a határ, teljesen semleges, és meghatározza a hatalmas fogást... Gyors köridőket és a magas vezetési biztonság a nedves utakon a Nokian egy pluszot nyér... A Finn erősségeinek kösyönheö a gyors fékezése a száraz utakon... " Legrövidebb fékút, leggyorsabb kezelési köridő, a legjobb tapadás havon között tesztelt abroncsok és leggyorsabb kezelési köridőt a száraz bizonyítani tulajdonságait.

205 55 r16

Azok számára, akik ritkán ülnek autóba a harmadik csoport szereplői is kielégítő megoldást jelentenek. Azzal azonban tisztában kell lenniük, hogy a kedvező árért cserébe több kategóriában is kompromisszumot kötöttek. Végezetül az egyetlen abroncs, amely átlag alatti eredményt nyújtott, a Semperit Speed-Grip 3 SUV. Száraz körümények között nagyon rosszul teljesített a tesztautón, vezethetőség és biztonság szempontjából is. Nedves és havas viszonyok között sem sikerült jobbat elérnie, mint kielégítő. Fotó: ADAC

Az ADAC 2020-AS téli gumi tesztje: 235/55 R17

Nedves úton kifejezetten meggyőző teljesítményt nyújtott, ugyanakkor a tesztelők a kanyarokban aquaplanningre (vizes úton megcsúszó autó) panaszkodtak. Ebben az egy szegmensben a francia gyártó terméke sereghajtóként is végzett. Havas körülmények között remekelt a Michelin abroncsa, és ebben a kategóriában első helyen is végzett a teszten. Mind a zaj, mind pedig az üzemanyag-fogyasztás szempontjából jó értékeket produkált. Összességében tehát egy jó minőségű, ugyanakkor kissé drágább gumiabronccsal van dolgunk. A tesztpályán: három eltérő csoport A tizenegy megfelelőnek ítélt téli gumi három jól körülhatárolható csoportba sorolható. Az első csoport három olyan gumiabroncsot tartalmaz, amelyek minden kategóriában szereztek pontot, ugyanakkor a száraz úton nyújtott gyengébb teljesítmény miatt kerültek a megfelelő kategóriába. Amennyiben a száraz úton való kifogástalan pontosság nem játszik szerepet a döntésében úgy a Goodyear UltraGrip Performance + és a Kleber Krisalp HP3 nedves és havas utakon, a Bridgestone Blizzak LM005 pedig vizes utakon jó választás.

GTÜ Téligumi-teszt: nem okoztak csalódást az abroncsok – Autó-Motor

A Ford Kuga szabadidő-autó segítségével végezte idei téligumi-tesztjét a GTÜ, az ACE és az ARBÖ autós klubok és szervezetek, a 235/55 R17-es méretű abroncsokkal a havas-jeges próbákat Svédországban végezték, a többi mérést pedig a Contidrome tesztpályán. Foto: Tschovikov/GTÜ Nyolcféle abroncsot vizsgáltak 15 próbán, és ezek közül csak egy végzett közepes minősítéssel, a többi mind "Nagyon ajánlott" vagy "Ajánlott" lett a végén. A legjobb eredményt a Dunlop Winter Sport 5 SUV abroncs érte el, amely a második helyen végzett Goodyear UltraGrip Performance Gen-1-es abronccsal különösen rövid fékutat értek el nedves aszfalton. A harmadik a Continental Winter-Contact TS 850 P lett. Az összes, tesztelt szabadidő-autók számára kifejlesztett téli abroncsról elmondható, hogy száraz útfelületen nem képesek kiemelkedő fékutat biztosítani, a 45, 7-48, 2 méteres fékút 100 km/h-s sebességről azt jelenti, hogy jobban teszik a sofőrök, ha ezekkel az abroncsokkal kerülik a sportos vezetési stílust. Az Autó-Motor ott van a Facebookon is!

235 55 r17 téli gumi test.com

A modell 5, 2 méterrel távolabb állt meg, mint a teszt győztese. Ez a távolság két gyalogátkelőhely szélességének felel meg. 4. helyezet Pirelli Cinturato P7 A tesztek veteránja a Cinturato P7 nagy figyelmet érdemel a száraz felületen nyújtott kiváló teljesítménye és a rövid féktávolság miatt. A bírák szintén értékelték az aquaplaninggal szemben produkált kiváló védelmet. Az átlagos futásteljesítmény és üzemanyag-fogyasztás miatt a gumiabroncs viszont a negyedik helyre került, de a gumiabroncs a sörfőrök körében nagyon népszerű modellnek számít. Ez különösen a vezetési kényelemnek és a sok éves tapasztalatnak köszönhető. A Pirelli Cinturato P7-et választom A teszt érdekességei Kumho Ecsta ES51 nyert a nedves útfelületen való fékezésben. 80 km óránkénti sebességnél 35, 8 méteres féktávolságot produkált. A Laufenn S-Fit EQ délkóreai Hankook márkához tartozó abroncs az utolsó helyen végzett. A rossz menettulajdonságai miatt a szerkesztők nem javasolják ezt a típust. A Hankook Ventus Prime 3 gumiabroncs stabil teljesítményt nyújt nedves és száraz úfelületen is.

Nokian

Bár a középkategóriás gumiabroncs az ötödik helyen végzett, a remek teljesítmény és a prémium kategóriás abroncsokhoz viszonyított egyharmaddal alacsonyabb ár miatt ideális választás lehet a gazdaságosan gondolkodó járművezetők számára. A tesztelt abroncsok helyezései és értékelésük Helyezés Gumiabroncs neve Nedves felületen elért eredmény Száraz felületen elért eredmény Zajszint Kopás Üzemanyag-fogyasztás 1. 2, 2 2, 0 2, 3 1, 0 2. 1, 9 2, 6 1, 4 3. Maxxis Premitra HP5 2, 4 2, 7 4. 1, 7 2, 5 5. Hankook Ventus Prime3 K125 6. Semperit Speed-Life 2 SUV 7. Yokohama BluEarth RV-02 2, 1 8. Continental EcoContact 6 2, 8 1, 2 9. Esa+Tecar Spirit Pro 10. Kumho Ecsta HS51 3, 0 11. Kleber Dynaxer HP3 3, 3 12. Laufenn S Fit EQ 5, 0 Zdroj: Más méretet keres? Nézze meg nyári gumiabroncs ajánlatunkat! Szeretnék nyárigumit választani

  • 100 liter borból mennyi pálinka lesz price
  • 235 55 r17 téli gumi teszt eszt 2015
  • ACE téli gumi teszt 2017 » Automax.hu
  • World Elite - Kiemelt kedvezmények és bánásmód

A Blizzak eredménye a teljes tesztet vizsgálva is remek volt a fékút és a kezelhetőség területén is. Két gumiabroncs alkotja a második csoport ot: a Dunlop Winter Sport 5 SUV és a Vredestein Wintrac Pro. Mindkét abroncs jó tulajdonságokkal rendelkezik száraz és nedves úton, azonban jeges útviszonyok mellett már kevésbé. Havas körülmények között azonban már nehezebb a dolgunk velük. Autónk alulkormányzottá válik, így a tapadás és a kanyarodás nem pontos. A hegyekben élők számára ezek kevésbé ajánlottak. A harmadik csoport tagjai azok a téli gumik lettek, amelyek legalább két kritériumban is csak kielégítő minősítést kaptak. A Esa+Tecar Supergrip Pro, a Cooper Discoverer Winter és a Fulda Kristall Control SUV gyengén teljesített száraz és nedves úton is. A Nokian WR Snowproof is csak kielégítő minősítést kapott nedves és jeges körülmények között. a Continental WinterContact TS 850 P baja pedig a száraz és a havas utakkal gyűlt meg. Végezetül a Pirelli Winter Sottozero 3 szárazon, havon és jégen is csak kielégítő eredményt ért el, ahogyan a Fulda Kristall Control SUV is szárazon, nedvesen és havon.

Autógumi kereső, méret alapján Méret / R Idény Nyári Téli 4 évszakos Gyártó Bővített keresés Defekttűrő Típus Személyautó Terepjáró közúti vegyes durva terep Kisáruszállító Üzemanyag Tapadás Zaj A B C D E F Autógumi kereső, autó alapján Autómárka Gumi + Felni összeszerelve Acél- és alufelni kereső Autómárka

A hideg, téli időszakban a gumiabroncsok szerepe az, hogy megfelelő tapadást biztosítsanak hóban, jégen és csúszós úton egyaránt. Az ADAC 2020-as tesztjén 13 téligumi versenyzett, középkategóriás SUV-k és kisteherautók számára elérhető abroncsokból válogattak. Jó minősítést azonban csak egy modell kapott. Fotó: ADAC A 13 vizsgált gumiabroncs közül (235/55 R17 méret, maximálisan 240 km/h) mindössze egy volt képes kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani minden vizsgált kategóriában, így érdemelve ki a "jó" minősítést. 11 modell nyújtott elfogadható teljesítményt, amiket az ADAC szintén ajánl, azonban legalább egy vizsgált részterületen hiányosságokat mutattak. Egy modell pedig, köszönhetően a száraz úton nyújtott gyenge teljesítményének, átlag alatti minősítést kapott. A teszt győztese: a legkiegyensúlyozottabb Egyedüliként a Michelin Pilot Alpin 5 abroncsa érdemelt jó minősítést minden főbb értékelési kategóriában. A győztes téli gumival szerelt autók kiválóan irányíthatóak voltak száraz útviszonyok mellett, akkor is, ha a biztonság érdekében hirtelen kormánymozdulatokra volt szükség.

  1. Bdo munkaidő naptár 2020 nyomtatható show
  2. Kaposi mór oktató kórház orvosai
Thursday, 16-Dec-21 12:23:11 UTC